Nis

Nisan ayı "Nöbet Çizelgesi" aşağıdaki tablolarda belirtildiği gibidir. Nöbet görevini gerçekleştiren öğretmenlerimize önemle duyurulur.

Mrt

Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB) 2 Haziran'da gerçekleştirilecek Liselere Geçiş Sistemi (LGS) için başvuru tarihi belli oldu. LGS başvuru 18 Mart 2024 Pazartesi günü başlayacak 29 Mart 2024 Cuma günü sona erecek. LGS başvurusu "e-Okul" üzerinden isteğe bağlı yapılacak olup, okul müdürleri tarafından 1 Nisan 2024 tarihine kadar onaylanacak.

Ortaöğretimden liseye geçiş yapacak öğrencilerin katılacağı LGS için Başvuru ve Uygulama Kılavuzu www.meb.gov.tr internet adresinden açıklandı. Geçtiğimiz yıllarda yapılan otomatik başvuruların aksine bu yıl sınava katılım isteğe bağlı olurken, katılmak isteyen öğrenciler başvurularını elektronik ortam üzerinden yapabilecek.

Mrt

Mart ayı "Nöbet Çizelgesi" aşağıdaki tablolarda belirtildiği gibidir. Nöbet görevini gerçekleştiren öğretmenlerimize önemle duyurulur.

Şbt

Şubat ayı "Nöbet Çizelgesi" aşağıdaki tablolarda belirtildiği gibidir. Nöbet görevini gerçekleştiren öğretmenlerimize önemle duyurulur.

Ock

Ocak ayı "Nöbet Çizelgesi" aşağıdaki tablolarda belirtildiği gibidir. Nöbet görevini gerçekleştiren öğretmenlerimize önemle duyurulur.

Ara

Aralık ayı "Nöbet Çizelgesi" aşağıdaki tablolarda belirtildiği gibidir. Nöbet görevini gerçekleştiren öğretmenlerimize önemle duyurulur.

Ekm

Sayın Velimiz,

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Genel Kurul toplantısı 21.10.2023 Cumartesi günü saat 10.00’te okulumuz konferans salonunda yapılacaktır. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın eğitim öğretim durumları hakkında bilgi alış-verişinde bulunmak ve veli-okul-öğrenci birlikteliğini güçlendirerek hedeflediğimiz başarıya ulaşmak için toplantıya teşriflerinizi bekleriz.

Yönetim Kurulu Adına

Selim GEMİCİ

Okul-Aile Birliği Başkanı

Ekm

Ekim ayı "Nöbet Çizelgesi" aşağıdaki tablolarda belirtildiği gibidir. Nöbet görevini gerçekleştiren öğretmenlerimize önemle duyurulur.