Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı

Sayın Velimiz,

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Genel Kurul toplantısı 21.10.2023 Cumartesi günü saat 10.00’te okulumuz konferans salonunda yapılacaktır. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın eğitim öğretim durumları hakkında bilgi alış-verişinde bulunmak ve veli-okul-öğrenci birlikteliğini güçlendirerek hedeflediğimiz başarıya ulaşmak için toplantıya teşriflerinizi bekleriz.

Yönetim Kurulu Adına

Selim GEMİCİ

Okul-Aile Birliği Başkanı

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MEHMET AKİF ERSOY ORTAOKULU SENE BAŞI OKUL AİLE BİRLİĞİ GENEL KURULU GÜNDEM MADDELERİ

GÜNDEM MADDELERİ:

1.     Açılış, yoklama ve toplantı yeter sayısının tespiti.

2.     Saygı duruşu ve İstiklal Marşı.

3.     Divan teşekkülü

4.     Açık oylama ile üye veliler arasından bir divan başkanı ve bir kâtip üye seçiminin yapılması.

5.     Gündem maddelerinin okunması, eklenmesi gereken gündem maddesinin olup olmadığının sorulması.

6.     Genel Kurul açılış konuşması.

7.     Okul-Aile Birliği Yönetim Kurulu Raporunun okunması ve ibrası

8.     Okul-Aile Birliği Denetim Kurulu Raporunun okunması ve ibrası

9.     Tahmini Bütçe Görüşmeleri

10.   Yönetim ve Denetleme Kurulu seçimleri için aday listelerinin belirlenmesi ve DİVAN'a sunulması.

11.   Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu ve denetleme kuruluna asıl ve yedek üyelerin açık oylama ile seçilmesi:

•Yönetim Kuruluna; veliler arasından 5 asıl ve 5 yedek üyenin açık oylamayla seçilmesi.

•Denetleme Kuruluna veliler arasından 1 asıl ve 1 yedek üyenin açık oylamayla seçilmesi.

12.   Sosyal Etkinlikler Kuruluna 2 asıl, 2 yedek velinin seçilmesi.

13.   Rehberlik ve Psikolojik Danışma Hizmetleri Yürütme Kuruluna 1 asıl,1 yedek veli temsilcisinin seçilmesi.

14.   Okul kantin denetleme komisyonuna 1 asıl, 1 yedek velinin seçimi.

15.   İhtiyaçların giderilmesine yönelik Okul-Aile Birliği yönetim kurulunun yetkilendirilmesi.

16.   Okulun eğitim-öğretim kalitesinin yükseltilmesine ilişkin önerilerin görüşülmesi.

17.   2022-2023 eğitim öğretim yılında okulun temizlik, güvenlik ihtiyacının karşılanması, öğlen yemeği ile ilgili sorunlarının görüşülmesi

18.   Dilek ve Temenniler.

19.   Kapanış.

Yayın: 13.10.2023 - Güncelleme: 13.10.2023 09:13 - Görüntülenme: 329